Muller Massage

De praktijk

Iedereen die onze praktijk bezoekt krijgt persoonlijke aandacht.

Voorafgaand aan de eerste massagebehandeling doen wij een intake, inclusief anamnese. Iedere massage is uniek en wordt zoveel mogelijk op de persoon afgestemd waarbij aandacht uitgaat naar de gewenste druk dat toegepast gaat worden bij de massage. Hierdoor nemen we de tijd en aandacht om te scannen en goed te luisteren waar men voor komt

We leveren allen maatwerk en stemmen onze intuïtie af op de wensen, voorkeuren en/of klachten. Ook de dieptewerking (de druk) zullen we bespreken.

Alle masseurs zijn ruim ervaren, hebben hun eigen specialisaties en bieden een breed scala aan diensten met dito technieken.

Het team

Ons team

Het team komt maandelijks bijeen om kennis en ervaring uit te wisselen. Vakkennis en vakbekwaamheid staan hoog in het vaandel bij Muller Massage. We houden ons geïnformeerd door bijvoorbeeld de jaarlijkse complementaire massagevakbeurs te bezoeken, trainingen en workshops te volgen. Ook zijn wij allen gediplomeerd volgens accreditaties en normeringen en zijn wij aangesloten bij een beroeps- en belangenvereniging.

Wij hebben gekozen voor dit mooie vak door te werken vanuit passie. We doen er alles aan om de mensen te geven waar ze voor komen. Dit kan een stevige ontspanningsmassage zijn of een milde sportmassage. Door de tijd te nemen en goed te luisteren zijn we vakbekwaam en onderscheiden wij ons.

Onze missie is om klanten een weldaad te geven of te boosten voor lichaam en geest.

SHARON, Professional Masseur en tevens oprichtster van Muller Massage

SHARON, Professional Masseur en tevens oprichtster van Muller Massage

Specialisaties: Deep Tissue, sport/relaxmassage, Cupping, Fascia Stretch, diverse Oosterse technieken (onderarm/elleboog/knokkels) zoals Tui-Na. Shiatsu, Thai Yoga Massage, stoelmassage, zwangerschapsmassage, massage bij nek- en hoofdpijn, kerok therapie.

Vanuit de tandheelkunde een sprong naar massage. Mede door haar roots (massage is met de paplepel naar binnen gegoten) en haar ervaring heeft zij een eigen unieke manier van masseren ontwikkeld. Tijdens een intake krijgt ze een goed beeld, scant ze tijdens het gesprek en geeft gehoor aan wensen, klachten en voorkeuren van haar klanten. Op basis hiervan maakt ze een mix van verschillende massagetechnieken. ​Mensen ervaren (diepe) ontspanning, het lijf is weer los, ruimte in spieren, ruimte in het hoofd. Een massagebehandeling is bij haar nooit hetzelfde.

Hiernaast geeft zij workshops “massage leren” aan beginners en trainingen aan de (ervaren) masseur die net even meer technieken willen bijleren. Ook geeft ze (privé) workshops aan stellen waarbij ze ieder jaar tijdens Valentijnsdag is volgeboekt. Zeer laagdrempelig en heel gezellig!

IRIS, Professional Masseur

IRIS, Professional Masseur

Specialisaties: holistische ontspanningsmassage, klassieke ontspanningsmassage, sportmassage, Deep Tissue, zwangerschapsmassage en stoelmassage.

Als gecertificeerd holistisch masseur en massage therapeut in opleiding (3e jaars), beschikt Iris over een heel palet aan technieken die ze afwisselend kan inzetten om je tot diepe ontspanning te brengen. Iedere massage is weer anders en altijd toegespitst op wat voor dat moment nodig lijkt te zijn om je weer los en spanningsvrij van de tafel af te laten stappen.

JOYCE, Professional Masseur

JOYCE, Professional Masseur

Specialisaties: sportmassage, relaxmassage en stoelmassage

Joyce heeft bijna 10 jaar ervaring als masseur en heeft opleidingen gevolgd van propedeuse fysiotherapie, sportmassage, stoel massage, thaise yoga massage tot en met Perfect Pilates en heeft ervaring met het geven van massages en stoelmassages op (sport)evenementen en bij bedrijven zoals Roparun en Bevrijdingsfestival Haarlem. Joyce stelt je snel op je gemak en laat je ervaren dat geregeld een massage nemen geen luxe is maar een weldaad voor jezelf is en een manier om gezonder en gelukkiger te leven.

PETRA, Professional Masseur

PETRA, Professional Masseur

Specialisaties: sportmassage en relaxmassage, medical taping, cupping

Petra heeft haar hart gevolgd en de opleiding Sportmassage gevolgd. Deze heeft zij recentelijk, in 2018 afgerond. Naast deze opleiding heeft zij een aantal cursussen en workshops gevolgd, zoals Guasha, Cuppingmassage, Stoelmassage, Medical Taping, en een aanvulling op de Ontspanningsmassage. Sinds december 2018 is zij ons team komen versterken. Hier krijgt zij de kans zich verder te ontwikkelen en te leren van collega’s. In de toekomst zal zij zich blijven ontwikkelen door het volgen van allerlei cursussen, waardoor ze haar klanten nog beter kan helpen bij hun klachten of laten ontspannen. Zij vindt het fantastisch om te ervaren hoe haar klanten na een massage weer heerlijk relaxed naar huis gaan, of dat ze weer beter in hun vel zitten, omdat hun klachten zijn afgenomen.

STEFAN, Professional Masseur

STEFAN, Professional Masseur

Specialisaties: Sportmassage, triggerpoint therapie en stoelmassage.

Stefan is sinds enkele jaren werkzaam als sportmasseur. Hij behandelt sporters in zijn eigen praktijk en is daarnaast ook regelmatig te vinden bij sportevenementen zoals de 24-uurs race Cycling Zandvoort en de Haarlemmermeer Run. Maar ook als niet-sporter kun je bij Stefan terecht! Door zijn Indische achtergrond is Stefan opgegroeid met massages en kent hij het ontspannende effect als geen ander . Stefan heeft veel cliënten met stress- en werkgerelateerde klachten, die veel baat hebben bij een combinatie van (sport)massage en triggerpoint therapie.

SANDRA, Professional Masseur

SANDRA, Professional Masseur

Specialisaties: Deep Tissue, sport- en relaxmassage

Sandra heeft bijna 10 jaar haar eigen massagepraktijk. Begonnen met sport- en ontspanningsmassage, heeft ze zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een ervaren masseur. Ze werkt met rust en aandacht en gebruikt diverse Westerse methoden die op een natuurlijke manier het zelfherstellend vermogen van het lichaam stimuleren. Ze helpt je met klachtvermindering met o.a. een heerlijke massage, het opheffen van scheefstand, wervelcorrectie, voetreflexologie en bindweefseltechnieken.

JAMAL, Senior Masseur

JAMAL, Senior Masseur

NICOLE, Gastvrouw

NICOLE, Gastvrouw

Nicole is onze gastvrouw en assisteert bij onze maandelijkse inloopavonden, mini evenementen en open dagen. Ze zorgt voor frisse handdoeken en schone praktijkruimtes.

logo-wit-d-stress-sport-massage-relax-deep-tissue-pijn-klachten-spieren-gewrichten-ontspanning.png

Bezoek ons

Locatie Assendelft

Rode Ring 15

Locatie Broek op Langedijk

Bijlestaal 48D

Neem contact op

Telefoonnummer

06-14342847
Bij vragen en inlichtingen

Volg ons

Gerelateerde websites