Muller Massage

De praktijk

Iedereen die onze praktijk bezoekt krijgt persoonlijke aandacht.

Voorafgaand aan de eerste massagebehandeling doen wij een intake, inclusief anamnese. Iedere massage is uniek en wordt zoveel mogelijk afgestemd op de wensen van onze klant. Hierdoor nemen we de tijd en aandacht om te scannen en goed te luisteren waar men voor komt.

We leveren allen maatwerk en stemmen onze intuïtie af op de wensen, voorkeuren en/of klachten. Ook de dieptewerking (de druk) zullen we bespreken.

Alle masseurs zijn ruim ervaren, hebben hun eigen specialisaties en bieden een breed scala aan diensten met dito technieken.

Logo Masseurs Netwerk Nederland
Het team

Ons team

Het team komt maandelijks bijeen om kennis en ervaring uit te wisselen. Vakkennis en vakbekwaamheid staan hoog in het vaandel bij Muller Massage. We houden ons geïnformeerd door bijvoorbeeld de jaarlijkse complementaire massagevakbeurs te bezoeken, trainingen en workshops te volgen. Ook zijn wij allen gediplomeerd volgens accreditaties en normeringen en zijn wij aangesloten bij een beroeps- en belangenvereniging.

Wij hebben gekozen voor dit mooie vak door te werken vanuit passie. We doen er alles aan om de mensen te geven waar ze voor komen. Dit kan een stevige ontspanningsmassage zijn of een milde sportmassage. Door de tijd te nemen en goed te luisteren zijn we vakbekwaam en onderscheiden wij ons.

Onze missie is om klanten een weldaad te geven of te boosten voor lichaam en geest.

SHARON, Professional Masseur en tevens oprichtster van Muller Massage

SHARON, Professional Masseur en tevens oprichtster van Muller Massage

Specialisaties: deep tissue, sportmassagerelaxmassage, cupping, fascia stretch, diverse Oosterse technieken (onderarm/ elleboog/ knokkels) zoals ui-Na. Shiatsu, Thai Yoga Massage, stoelmassage, zwangerschapsmassage, massage bij nek- en hoofdpijn, kerok therapie.

Vanuit de tandheelkunde een sprong naar massage. Mede door haar roots (massage is met de paplepel naar binnen gegoten) en haar ervaring heeft zij een eigen unieke manier van masseren ontwikkeld. Tijdens een intake krijgt ze een goed beeld, scant ze tijdens het gesprek en geeft gehoor aan wensen, klachten en voorkeuren van haar klanten. Op basis hiervan maakt ze een mix van verschillende massagetechnieken. ​Mensen ervaren (diepe) ontspanning, het lijf is weer los, ruimte in spieren, ruimte in het hoofd. Een massagebehandeling is bij haar nooit hetzelfde.

Hiernaast geeft zij workshops “massage leren” aan beginners en trainingen aan de (ervaren) masseur die net even meer technieken willen bijleren. Ook geeft ze (privé) workshops aan stellen waarbij ze ieder jaar tijdens Valentijnsdag is volgeboekt. Zeer laagdrempelig en heel gezellig!

IRIS, Professional Masseur

IRIS, Professional Masseur

Specialisaties: holistische ontspanningsmassage, klassieke ontspanningsmassage, sportmassage, deep tissue, zwangerschapsmassage en stoelmassage.

Als gecertificeerd holistisch masseur en massage therapeut in opleiding (3e jaars), beschikt Iris over een heel palet aan technieken die ze afwisselend kan inzetten om je tot diepe ontspanning te brengen. Iedere massage is weer anders en altijd toegespitst op wat voor dat moment nodig lijkt te zijn om je weer los en spanningsvrij van de tafel af te laten stappen.

JOYCE, Professional Masseur

JOYCE, Professional Masseur

Specialisaties: sportmassage, relaxmassage en stoelmassage

Joyce heeft bijna 10 jaar ervaring als masseur en heeft opleidingen gevolgd van propedeuse fysiotherapie, sportmassage, stoel massage, thaise yoga massage tot en met Perfect Pilates en heeft ervaring met het geven van massages en stoelmassages op (sport)evenementen en bij bedrijven zoals Roparun en Bevrijdingsfestival Haarlem. Joyce stelt je snel op je gemak en laat je ervaren dat geregeld een massage nemen geen luxe is maar een weldaad voor jezelf is en een manier om gezonder en gelukkiger te leven.

PETRA, Professional Masseur

PETRA, Professional Masseur

Specialisaties: sportmassage en relaxmassage, cuppingmassage, triggerpointmassage, medical taping

Petra heeft haar hart gevolgd en een aantal jaren geleden de opleiding Sportmassage gevolgd. Dit werk is een welkome afwisseling naast haar kantoorbaan. Naast deze opleiding heeft zij diverse cursussen en workshops gevolgd, zoals Guasha, Cuppingmassage, Stoelmassage, Medical Taping en Triggerpointmassage. De massagebehandelingen zijn dan ook een mix van deze verschillende massagestijlen, aangepast op de wensen en klachten van de klant. Sinds december 2018 is zij ons team komen versterken. Naast massage kan zij als ergocoach ook adviezen geven over werkplekinrichting ter voorkoming of vermindering van CANS-klachten.

JAMAL, Professional Masseur

JAMAL, Professional Masseur

Specialisaties: sportmassage en relaxmassage

Jamal, een lieve rustige vader van 2 prachtige grote kinderen en objectbeveiliger als hoofdjob, werkt intuïtief met als basis diverse massageopleidingen en aanvullende trainingen. Hij zorgt dat je krijgt waar je komt. Je kunt kiezen voor een sport- of een ontspanningsmassage behandeling. Jamal heeft ook veelvuldige top 3 titels WK, NK, EK Pencak Silat (Indonesische verdedigingssport) op zijn naam staan. Jamal werkt alleen op onze locatie in Assendelft en op aanvraag ook aan huis of kantoor.

RONALD, Professional Masseur

RONALD, Professional Masseur

Specialisaties: sportmassage en relaxmassage.

Ronald beoefent al enige jaren sportmassage en masseert atleten die op Nederlands kampioenschappen bij de top horen, daarnaast masseert hij recreatieve hardlopers, wielrenners, triatleten en basketballers. Ronald voelt heel goed aan wat sporters nodig hebben en doseert zijn kracht in zijn massage daar waar de cliënt dit nodig heeft. Tijdens zijn opleiding sportmassage heeft Ronald diverse massageworkshops, zoals ontspannings-, en Lomi Lomi massage gevolgd. Zijn ontspanningsmassage is dan ook een mix van deze verschillende massagestylen.

MEREL, Professional Masseur

MEREL, Professional Masseur

Specialisaties: sportmassage, relaxmassagestoelmassage, en massage bij nek/ schouders/ rug pijnen.

Onze jongste telg heet Merel en is trotse moeder van een leuke dochter. Merel is van origine medisch pedicure en heeft ruim 10 jaar massage ervaring, als basis de opleiding Voetreflex gedaan en aangevuld met diverse vaktrainingen. Hiernaast heeft ze jaren ervaring met masseren van voetballers (op hoog niveau) gezien ze hen wekelijks op de tafel heeft. Ze gebruikt veelal Oosterse technieken (kan dus matig tot zeer stevig zijn, maar alles wordt vooraf de behandeling in een intake besproken waar ze de tijd voor neemt).

Merel werkt voornamelijk in Broek op Langedijk maar komt ook aan huis en op kantoor. 

SANDRA, Professional Masseur

SANDRA, Professional Masseur

Specialisaties: deep tissue, sport- en relaxmassage

Sandra heeft ruim 10 jaar werkervaring. Begonnen met sport- en ontspanningsmassage, heeft ze zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een ervaren masseur. Ze werkt met rust en aandacht en gebruikt diverse Westerse methoden die op een natuurlijke manier het zelfherstellend vermogen van het lichaam stimuleren. Ze helpt je met klachtvermindering met o.a. een heerlijke massage, het opheffen van scheefstand, wervelcorrectie, voetreflexologie en bindweefseltechnieken.

logo-wit-d-stress-sport-massage-relax-deep-tissue-pijn-klachten-spieren-gewrichten-ontspanning.png

Bezoek ons

Locatie Assendelft

Rode Ring 15

Locatie Broek op Langedijk

Bijlestaal 52

Neem contact op

Telefoonnummer

06-14342847
Bij vragen en inlichtingen

Volg ons

Gerelateerde websites

Logo Zogplein Zuiderdel
© 2022 Muller massage | Power Internet B.V. | RJHosting.nl | Power For Jobs