Muller Massage

De praktijk

Iedereen die onze praktijk bezoekt krijgt persoonlijke aandacht.

Voorafgaand aan de eerste massagebehandeling doen wij een intake, inclusief anamnese. Iedere massage is uniek en wordt zoveel mogelijk afgestemd op de wensen van onze klant. Hierdoor nemen we de tijd en aandacht om te scannen en goed te luisteren waar men voor komt.

We leveren allen maatwerk en stemmen onze intuïtie af op de wensen, voorkeuren en/of klachten. Ook de dieptewerking (de druk) zullen we bespreken.

Alle masseurs zijn ruim ervaren, hebben hun eigen specialisaties en bieden een breed scala aan diensten met dito technieken.

Logo Masseurs Netwerk Nederland
Het team

Ons team

Het team komt maandelijks bijeen om kennis en ervaring uit te wisselen. Vakkennis en vakbekwaamheid staan hoog in het vaandel bij Muller Massage. We houden ons geïnformeerd door bijvoorbeeld de jaarlijkse complementaire massagevakbeurs te bezoeken, trainingen en workshops te volgen. Ook zijn wij allen gediplomeerd volgens accreditaties en normeringen en zijn wij aangesloten bij een beroeps- en belangenvereniging.

Wij hebben gekozen voor dit mooie vak door te werken vanuit passie. We doen er alles aan om de mensen te geven waar ze voor komen. Dit kan een stevige ontspanningsmassage zijn of een milde sportmassage. Door de tijd te nemen en goed te luisteren zijn we vakbekwaam en onderscheiden wij ons.

Onze missie is om klanten een weldaad te geven of te boosten voor lichaam en geest.

IRIS, Professional Masseur

IRIS, Professional Masseur

Specialisaties: holistische ontspanningsmassagezwangerschapsmassage, deep tissue, massage bij chronische vermoeidheid en/of pijn en fibromyalgie en 3D fascia stretching.

Als massagetherapeut (opgeleid aan de Akademie voor Massage en Beweging te Amsterdam) beschikt Iris over een heel palet aan technieken die ze afwisselend kan inzetten om je tot diepe ontspanning te brengen. Iedere massage is weer anders en altijd toegespitst op dat wat voor dat moment nodig lijkt te zijn om je weer los en spanningsvrij van de tafel te doen stappen. Wil je (eindelijk) weer eens goed kunnen slapen en heerlijk ontspannen zo je bed in stappen, dan behoort een massage aan huis ook tot de mogelijkheden. Naast massagetherapeut is Iris ook lichaamsgericht traumatherapeut en gaat zij daarom traumasensitief te werk.

ED, Professional Masseur

ED, Professional Masseur

Specialisaties: sportmassage.

Ed is een gedreven en kundige masseur en heeft zich in korte tijd geprofessionaliseerd in sportmassage. Door zijn jarenlange voetbalervaring op nationaal niveau en ook militair internationaal, zijn voetbal gerelateerde blessures, maar ook andere sport gerelateerde blessures en herstel massages hem niet vreemd.

PETRA, Professional Masseur

PETRA, Professional Masseur

Specialisaties: sportmassage en relaxmassage, cuppingmassage, triggerpointmassage, medical taping

Petra heeft haar hart gevolgd en een aantal jaren geleden de opleiding Sportmassage gevolgd. Dit werk is een welkome afwisseling naast haar kantoorbaan. Naast deze opleiding heeft zij diverse cursussen en workshops gevolgd, zoals Guasha, Cuppingmassage, Stoelmassage, Medical Taping en Triggerpointmassage. De massagebehandelingen zijn dan ook een mix van deze verschillende massagestijlen, aangepast op de wensen en klachten van de klant. Sinds december 2018 is zij ons team komen versterken. Naast massage kan zij als ergocoach ook adviezen geven over werkplekinrichting ter voorkoming of vermindering van CANS-klachten.

JOYCE, Professional Masseur

JOYCE, Professional Masseur

Specialisaties: sportmassage, relaxmassage en stoelmassage

Joyce heeft bijna 10 jaar ervaring als masseur en heeft opleidingen gevolgd van propedeuse fysiotherapie, sportmassage, stoel massage, thaise yoga massage tot en met Perfect Pilates en heeft ervaring met het geven van massages en stoelmassages op (sport)evenementen en bij bedrijven zoals Roparun en Bevrijdingsfestival Haarlem. Joyce stelt je snel op je gemak en laat je ervaren dat geregeld een massage nemen geen luxe is maar een weldaad voor jezelf is en een manier om gezonder en gelukkiger te leven.

WAMPIE, Professional Masseur

WAMPIE, Professional Masseur

Specialisaties: klassieke ontspanningsmassage, hotstone massage, Shantala kindermassage.

Wampie woont samen met haar man en dochter in het landelijk gelegen dorp Spierdijk. Na 26 jaar werken in de zorg voor mensen met een verstandelijk beperking heeft ze het roer omgegooid om zich te kunnen richten op haar passie ´massages geven´. Haar slogan is dan ook “ik voel wat ik wil en doe wat ik voel.”

Ze is haar hart gaan volgen en heeft de cursus Shantala kindermassage en de kinderyoga opleiding gevolgd. Naast de opleiding klassieke ontspanningsmassage, gebruikt ze verschillende massage technieken die ze afstemt op de persoon. Haar massages zijn elke keer weer anders, een weldaad voor lichaam en geest.

Wampie werkt vanuit een hollistische visie op de locatie Broek op Langedijk en komt ook op locatie (aan huis).

SHARON, Professional Masseur en tevens oprichtster van Muller Massage

SHARON, Professional Masseur en tevens oprichtster van Muller Massage

Specialisaties: deep tissue, sportmassagerelaxmassage, cupping, fascia stretch, diverse Oosterse technieken (onderarm/ elleboog/ knokkels) zoals ui-Na. Shiatsu, Thai Yoga Massage, stoelmassage, zwangerschapsmassage, massage bij nek- en hoofdpijn, kerok therapie.

Vanuit de tandheelkunde een sprong naar massage. Mede door haar roots (massage is met de paplepel naar binnen gegoten) en haar ervaring heeft zij een eigen unieke manier van masseren ontwikkeld. Tijdens een intake krijgt ze een goed beeld, scant ze tijdens het gesprek en geeft gehoor aan wensen, klachten en voorkeuren van haar klanten. Op basis hiervan maakt ze een mix van verschillende massagetechnieken. ​Mensen ervaren (diepe) ontspanning, het lijf is weer los, ruimte in spieren, ruimte in het hoofd. Een massagebehandeling is bij haar nooit hetzelfde.

Hiernaast geeft zij workshops “massage leren” aan beginners en trainingen aan de (ervaren) masseur die net even meer technieken willen bijleren. Ook geeft ze (privé) workshops aan stellen waarbij ze ieder jaar tijdens Valentijnsdag is volgeboekt. Zeer laagdrempelig en heel gezellig!

logo-wit-d-stress-sport-massage-relax-deep-tissue-pijn-klachten-spieren-gewrichten-ontspanning.png

Bezoek ons

Locatie Assendelft

Rode Ring 15

Locatie Broek op Langedijk

Bijlestaal 52

Locatie Wormerveer

Industrieweg 16

Neem contact op

Telefoonnummer

06-14342847
Bij vragen en inlichtingen

Volg ons

Gerelateerde websites

Logo Zogplein Zuiderdel
© 2024 Muller massage | Power Internet B.V. | RJHosting.nl | Power For Jobs