Muller Massage

Onze behandelingen

Muller Massage, een moment van pure aandacht voor jezelf!

Sportmassage

Sportmassage

Helpt pijn bij blessures verlichten.
Bevordert het herstel na intensief sporten.
Verbetert de lichamelijke conditie.
Relax massage

Relax massage

Vermindert stress en verhoogt je weerstand.
Weldaad voor lichaam en geest.
Laat je weer tot jezelf komen.
Bedrijfsmassage

Bedrijfsmassage

Verhoogt de productiviteit en het werkplezier.
Laagdrempelig doordat de kleding aanblijft.

Sportmassage

Sportmassage, eventueel in combinatie met cupping of triggerpoint, kan zorgen voor het verlichten van pijn, een sneller herstel en het verbeteren van je lichamelijke conditie.

Na een (zware) training of wedstrijd kun je last krijgen van pijnlijke, stijve en/of vermoeide spieren, pijnlijke pezen, maar ook gewrichtspijn e.d.

Je kunt ook last ervaren in het dagelijkse leven door een verkeerde beweging of door te weinig beweging. Een (sport)massage helpt in beide gevallen en geeft direct verlichting.

Sportmassage is een krachtige en effectieve massagevorm.

Relaxmassage

Het lichaam heeft van nature een zelfherstellend vermogen dat bij een massage geprikkeld wordt. Zo voel je je na een massage vaak als herboren.

Tijdens een ontspanningsmassage wordt de aanmaak van endorfine (het gelukshormoon) en van oxytocine (het knuffelhormoon) gestimuleerd. Deze lichaamseigen stofjes verminderen stress en verhogen je geluksgevoel. Doordat je spieren na een massage weer goed doorbloed zijn voelen ze weer soepel en ontspannen aan.

Dit alles doet ook veel goeds voor je immuunsysteem, waardoor de kans op ziektes afneemt. Hoe mooi is dat! De massage varieert van middelmatige tot zeer krachtige druk.

Aanvraag formulier

Naar aanleiding van het invullen van uw telefoonnummer verleent u ons toestemming om u telefonisch te mogen benaderen.

Voordelen

  • Vermindert stress
  • Geeft energie
  • Stimuleert gelukgevoel
  • Verhoogt je weerstand
  • Stimuleert de doorbloeding (voedingsstoffen komen zo op de goede plek terecht)
  • Ontknoopt (afvalstoffen worden hierdoor sneller afgevoerd)
  • Verbetert de balans tussen lichaam en geest
  • Werkt preventief tegen ziektes, pijntjes en depressies
  • Laat je weer tot jezelf komen
  • Maakt je bewuster van je eigen lichaam

Op aanvraag verzorgen we mini arrangementen (4 tot 6 personen); ontvangst met koffie, thee en iets lekkers, een massagebehandeling, gebruik van sauna en Turks stoombad en tussendoor groene hapjes en fruitwater.

Bedrijfsmassage

Bij Muller Massage merken we dat bedrijven steeds meer op frequente basis een stoelmasseur inzetten. Stoelmassage is de meest laagdrempelige vorm van massage ontvangen, gezien de kleding niet uit hoeft en je direct kunt plaatsnemen op een speciale massagestoel.

Stress is in 40% van de gevallen de reden van ziekteverzuim en ontstaat door een combinatie van bepaalde interne en externe factoren. Denk bijvoorbeeld aan (te) hoge verwachtingen, aanhoudende deadlines, personeelstekort en moeilijk kunnen ontspannen.

Het tempo in onze samenleving ligt hoog. Op het werk slaan we pauzes over en eten vaker aan het bureau. We verzamelen werkzaamheden zodat deze in één loopje (bijv. naar het kopieerapparaat) gedaan wordt. Thuis wacht het thuisfront, klusjes in huis, sport, etc. 
Kortom: je staat de hele dag "aan".

Aanvraag formulier

Naar aanleiding van het invullen van uw telefoonnummer verleent u ons toestemming om u telefonisch te mogen benaderen.

Stoelmassage

Stoelmassage verhoogt de productiviteit en het werkplezier. Bovendien zorgt dit voor ontspanning en een energie boost op de werkvloer. Na iedere behandeling ontvangen wij zoveel dankbaarheid dat zich weer uit in gezonde productiviteit. En daar is slechts 15-20 minuten aandacht per medewerker voor nodig.

Stoelmassage wordt ook ingezet bij beurzen, bedrijfsfeesten en evenementen. Muller Massage heeft een team met professionele stoelmasseurs en allen verspreid in de kop van Noord-Holland. Ook werken we nauw samen met stoelmasseurs uit andere regio’s.

We hebben zelfs een Vitaliteitscoach in ons team. Samen kunnen we kijken of er veranderingen kunnen worden aangebracht zodat iedereen zich veilig en prettig voelt achter het bureau. We geven tips en tricks alsook simpele oefeningen voor op je werkplek en onderweg in de bus of auto.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden of vraag een passende offerte aan.

Cupping therapie

Cupping is een zuigtechniek waarbij gebruik wordt gemaakt van speciale kunststof cups die vacuüm worden gezogen op je huid. Op het eerste gezicht ziet het er wat apart uit, maar de werking is zeer krachtig.

De kracht van vacuüm is heel sterk waardoor het direct zorgt voor het stimuleren van de doorbloeding (en van Qi; de levensenergie volgens de Traditionele Chinese Geneeskunde).

Verklevingen en diepe spierknopen worden als het ware naar de oppervlakte gezogen waardoor blokkades worden opgeheven. Ook de afvalstoffen in je lichaam komen zo vrij en worden direct afgevoerd. Omdat de kracht van Cupping sterker is dan massage, heeft het een diepere werking.

Daar waar veel stagnatie zit kunnen er rode plekken achterblijven. In sommige gevallen zelfs blauw/paars, deze zullen binnen een week wegtrekken. Houd hiermee rekening als je dus met vakantie gaat.

We combineren de cups altijd met een oliemassage. Cupping is erg populair in de (top)sport vanwege de dieptewerking.

Voor wie?

Mensen die graag hun spieren op een andere manier losgemaakt willen worden. Het enige nadeel is - zodra er veel stagnatie is - er soms rode en in extreme gevallen blauwe plekken achterblijven (trekt met circa 7 dagen weg). Deze behandeling is zeer effectief. We houden rekening met contra indicaties zoals spataderen, huidproblemen etc.

Deep Tissue

Deep Tissue massage is een massagevorm die zeer diepe ontspanning geeft door gebruik van speciale technieken die gecombineerd worden met een langzame, maar zeer krachtige en diepe druk.

De massage werkt op de diepere weefsellagen, het bindweefsel van ons lichaam. Deep Tissue is gericht op het loskrijgen van knopen (loslaten in z’n algemeenheid) en zodoende lichaam en geest in balans te brengen.

Voor wie?

Mensen die (in korte tijd) diepe ontspanning willen ervaren.
Je zult zien dat er direct meer ruimte ontstaat en je je weer vrijer en soepeler kunt bewegen. De druk kan als zeer krachtig (tot pijnlijk) worden ervaren. We hebben enkele Deep Tissue specialisten in ons team.

Fascia Stretch

Fascia Stretch is een zachte, pijnloze en zeer fijne behandeling, waarbij de behandelaar gebruikt maakt van eigen lichaamskracht en lichaamssouplesse.

Door ons hele lichaam hebben we bindweefsel dat vaak verkleefd kan raken. Hierdoor ervaren we (uitstralings)pijn, last in onze houding, flexibiliteit en mobiliteit. 
De behandeling gebeurt over de kleding heen en op de massagetafel. De behandelaar zal bepaalde delen van je lichaam, zoals je benen en armen, heel rustig stretchen. Het stretchen is een samenwerking tussen behandelaar en cliënt. Het is raadzaam makkelijke (rekbare) kleding aan te doen.

Bij Fascia Stretch wordt gebruik gemaakt van speciale banden waarbij je ter hoogte van je kuiten of bovenbenen met een been vast zit. Dit is om te voorkomen dat je niet van tafel wordt gerold en dat er voldoende stretch toegepast kan worden. Aandacht gaat zowel uit naar individuele spiergroepen als ook de fascia lijnen in ons lichaam.

Fascia Stretch stimuleert de bloedsomloop, zorgt voor meer bewegingsvrijheid en flexibiliteit. Het verbetert van je houding en helpt spierpijn te verminderen. Wetenschappelijk is bewezen dat Fascia Stretching helpt je prestaties te verbeteren, zwaarder te tillen/liften, je sneller gaat lopen, het verbetert je coördinatie en verhoogt je flexibiliteit.


Voor wie?

Mensen die zich goed kunnen (laten) ontspannen. Je zult zien dat er direct meer ruimte ontstaat en je je weer vrijer en soepeler kunt bewegen. Lichaam en geest komen samen. De stretch wordt als zeer fijn ervaren. We hebben twee Fascia Stretch specialisten in ons team.

Gua Sha / Kerok Therapie

Gua Sha, letterlijk "schrapen" van "ziekten door gestagneerde energie", is een oude medische behandeling die nog steeds beoefend wordt in de Traditionele Chinese geneeskunde. Ook wordt dit in Azië als volkstherapie gebruikt.


Voor wie?

Mensen die graag letterlijk hun lijf willen voelen. Mocht je een verkoudheid hebben of beginnende griep dan is dit een aangename behandeling.

Hot Stones Massage

Een hot stone massage is een massage van het lichaam met stenen van ongeveer 45 graden Celcius. Vandaar de naam hot stone. De hitte en de 'druk' van de stenen dringen diep door in de spieren. De hot stone massage is heel ontspannend, verlicht spanningen en geeft je nadien veel energie.

Voor de massage worden alleen afgeronde basaltstenen gebruikt. Basalt is een hard en ijzerhoudend, vulkanisch gesteente met een hoge dichtheid. Hierdoor kunnen de stenen goed warmte vasthouden.

De stenen worden ondergedompeld in een warmwaterbad en eerst op de aandachtsgebieden van het lichaam neergelegd. Dit geeft een aangename warmte en ontspanning. De stenen geven een zekere druk, die je kunt vergelijken met een rekoefening. Bij het wegnemen van de steen merk je dit het beste.

Indien de buitentemperatuur meer dan 24 graden is, wordt deze behandeling afgeraden.

Voor wie?

Mensen die lekker willen ontspannen. Mensen die het vaak koud hebben en de warmte opzoeken. Deze behandeling is een weldaad voor lichaam en geest.

Medical Taping

Medical Taping (kinesiotape) is een vorm van tapen om lichamelijke problemen te verhelpen en te voorkomen. De elastische tape ondersteunt het spierstelsel en de lichaamseigen genezingsprocessen.

De achterliggende gedachte hierbij is dat spieren niet alleen invloed hebben op de bewegingen van het lichaam, maar bijvoorbeeld ook de bloedsomloop, het lymfestelsel en de lichaamstemperatuur beïnvloeden. Als de spieren niet goed werken, kan dat dus resulteren in uiteenlopende klachten en symptomen. Wanneer de niet goed functionerende spieren echter ondersteund worden met deze speciale elastische tape, zal dat het zelf herstellend vermogen van het lichaam stimuleren.

Ieder jaar tapen we in verband met het pollenseizoen op hooikoorts.

Voor wie?

Mensen die verlichting en ondersteuning nodig hebben bij een blessure of ongeval. Maar ook voor diegene die last hebben of krijgen van hooikoorts.

Triggerpoint

Triggerpoints oftewel spierknopen. Het zijn zeer lokale verkrampingen in spieren waar als gevolg van een gebrek aan doorbloeding en zuurstof een overgevoelige plek ontstaat. Van buitenaf zijn deze spierknopen voelbaar als pijnlijke harde bobbeltjes of strengetjes.

Wanneer je er flinke druk opgeeft, kan dit een uitstralende pijn opwekken in een ander deel van het lichaam. Triggerpoints kunnen in alle spieren in het lichaam ontstaan, en altijd op vaste plaatsen. Namelijk daar waar het zenuwstelsel informatie op de spier overbrengt.

Vaak is de oorzaak overbelasting, stress of een slechte houding, maar ook een val of ongeluk, te weinig beweging of slechte voeding kunnen leiden tot het ontstaan.

Voor wie?

Mensen met duidelijk voelbare knopen. Meestal komt deze behandeling standaard voor bij sport- en deep tissue behandelingen.

Zwangerschapsmassage

Een zwangerschapsmassage is een zachte massage die gericht is op het zwangere lichaam en die jou en je kindje rust brengt. Een zwangerschap brengt al genoeg veranderingen en drukte met zich mee. Wij zorgen ervoor dat je die even achter je kunt laten en kunt genieten van het moment.

Tijdens de massage besteden we extra aandacht aan de punten die tijdens de zwangerschap worden belast. Maar natuurlijk vergeten we ook de andere delen van je lichaam niet. Als je specifieke wensen hebt (want elke zwangerschap is weer anders), dan passen wij graag de zwangerschapsmassage aan jouw situatie aan. We voeren de massage op een zachte en rustige manier uit. We houden rekening met het vermijden van bepaalde drukpunten. Na de massage ben je lekker ontspannen en kun je er weer helemaal tegenaan.

Muller Massage biedt zwangerschapsmassage op twee manieren aan:

Zijligging

De klassieke manier is de zijligging. De zwangerschapsmassage vindt voor het grootste deel plaats in zijligging. We maken hierbij gebruik van een (voedings)kussen om je been te ondersteunen waardoor je buik lekker vrij ligt zodat je optimaal van de massage kunt genieten. Als de ligging van het kindje het toelaat, kunnen we de massage eindigen in rugligging, zodat we nog extra aandacht aan je nek en schouders kunnen besteden.

Omdat wij de zwangerschapsmassage met zorg, rustig en ontspannen uitvoeren, kun je tijdens je hele zwangerschap van deze massage in zijligging genieten. Ook als je net zwanger bent, zullen we altijd een zwangerschapsmassage doen om jou en je kindje alle zorg te bieden die nodig is in dit stadium.

Met behulp van hydrotherm kussen

Een andere manier is dat we een zwangerschapsmassage geven met behulp van een hydrotherm kussen. Dit is een matras dat gevuld wordt met warm water. Tijdens de hele behandeling lig je op je rug, hierbij kunnen we heerlijk je belaste en vermoeide rug masseren. Ook masseren wij je benen voor- en achterkant, je armen, je voeten en je nek.

Alles bespreken we voorafgaand de zwangerschapsmassage in een intake, zodat we goed voorbereid zijn op de gewenste behandeling.

Voor wie?

We geven de massages vanaf 3 maanden zwangerschap, mits er sprake is van een gezonde zwangerschap zonder complicaties.

logo-wit-d-stress-sport-massage-relax-deep-tissue-pijn-klachten-spieren-gewrichten-ontspanning.png

Bezoek ons

Locatie Assendelft

Rode Ring 15

Locatie Broek op Langedijk

Bijlestaal 52

Locatie Wormerveer

Industrieweg 16

Neem contact op

Telefoonnummer

06-14342847
Bij vragen en inlichtingen

Volg ons

Gerelateerde websites

Logo Zogplein Zuiderdel
© 2024 Muller massage | Power Internet B.V. | RJHosting.nl | Power For Jobs